Incarcare

Zgomot sau muzica? Sunet sau vibratii? Cu siguranta, iti doresti ca muzica sa curga placut din boxe, iar speakerii sau DJ-ii sa se faca perfect auziti.

A potrivi puterea difuzoarelor si tipul de muzica cu spatiul in care se desfasoara un eveniment sau a alege dispunerea perfecta a boxelor pentru efecte cat mai bune atunci cand organizezi o petrecere, sunt lucruri pe care le inveti, le intelegi, le experimentezi. Sonorizarea perfecta este o arta, pe care echipa noastra o stapaneste pe deplin. Sute de evenimente, nunti , botezuri ,au prins viata prin muzica pe care noi am ales-o. Zeci de speakeri, entertaineri, DJ s-au facut auziti cu ajutorul inginerilor nostri de sunet si a echipamentelor moderne.

Punem la dispozitie sisteme de sonorizare pentru orice tip de incinta sau concerte in aer liber. Rock , house , hip-hop , clasic, rock& roll, traditional , indiferent de petrecere, ai muzica pe care o doresti, DJ-ul plin de imaginatie si energie, dar si boxele perfecte pentru un eveniment reusit.

Mai jos veti gasi cateva configuratii de sisteme de sonorizare indoor, pe care noi le recomandam evenimentelor organizate pentru un numar de la 20 la maxim 300 de persoane.

Pentru evenimente de tip outdoor(concerte in aer liber) sau indoor (sali sau saloane de mari dimensiuni),unde numarul de persoane prezente poate depasi 300,contactati-ne pentru o oferta personalizata si detaliata.