Incarcare

Cui nu ii plac petrecerile? Cui nu ii place muzica?

Si noua, evident. Am reusit insa, sa transformam un hobby intr-o profesie. Fara sa ne dam seama, am trecut de la “a pune niste muzica”, la a crea evenimente. Pasiunea am dublat-o de timp serios investit in a cunoaste toate secretele acestei meserii. Cele cateva scule personale le-am multiplicat prin investitii serioase in echipamente de ultima generatie. Ne-am transformat dintr-un grup de prieteni intr-o echipa ce furnizeaza servicii de calitate.

Party Vibe inseamna in primul rand pasiune, dar si un angajament serios fata de aceasta profesie, de DJ profesionisti si organizatori de evenimente.

2016 inseamna pentru Party Vibe 5 ani de activitate, cu numeroase proiecte reusite pe care le-am adaugat an de an colectiei de amintiri frumoase si mai ales bagajului de experienta care ne da siguranta de a spune DA oricarei provocari.

Petreceri tematice, aniversari, evenimente in aer liber sunt modul nostru de a ne simti bine si de a oferi si celorlalti energia pe care ne-o dau muzica, show-ul, spectacolul, scena.